Følg CBRE AS

Glenn Haglund nyansatt i CBRE

Pressemelding   •   aug 17, 2017 09:42 CEST

Glenn Haglund har senior ledererfaring fra bank og finans. Glenn er forretningsorientert og har meget gode resultater innenfor kundeutvikling, kapitalforvaltning, kapitalmarkedet, kreditt og næringseiendom. Haglund har de siste 7 årene ledet Asset Management og Wealth Management i First Securities/Swedbank Norge. Glenn kjenner eiendoms-sektoren godt fra investor siden og ikke minst fra finansieringssiden av næringseiendom i bank. Tidligere har Haglund blant annet 5 års erfaring fra Asset Management og bank i Luxembourg.

«Jeg ser frem til å lede Asset Services fremover i CBRE. Investormarkedet oppfatter at markedet er underutviklet når det gjelder innhold og kvalitet i forvaltningstjenester i Norge, og derav mener vi potensialet er stort for å ta markedsandeler. Vi skal «importere» og videreutvikle CBRE sin markedsledende leveranseplattform. Kombinert med et tydelig kunde-fokus og dyp innsikt i leietakernes etterspørsel etter arealer og løsninger skal vi utvikle en sterk posisjon for CBRE i Norge.» Glenn Haglund

«Glenn har lang ledererfaring både lokalt og globalt. Han er en meget trivelig type som tidligere utviklet komplementære team og sikret god gjennomføringskraft i leveranse av produkter og tjenester til fornøyde kunder. Jeg vet at Haglund vil berike vårt miljø med sin glitrende kompetanse fra bank og finanssektoren.» John Solberg

Tiden da dette var en meglerbransje er forbi. Det vi trenger er kompetente forretningsfolk med erfaring fra ulike bransjer som kan forbedre våre råd til kundene. Vi bygger team som kan fornye en tradisjonell og snever bransje. Glenn blir en viktig brikke i denne prosessen. I tillegg har selskapet en større satsning på kompetanse og løsninger innen teknologi og digitalisering. Summen blir svært interessant. CBRE skal nå bygges til å bli det beste og ledende rådgivnings- og «dealorienterte» miljøet innenfor næringseiendom, avslutter Solberg.

Kontakt CBRE AS

John O. Solberg

Managing Director CBRE AS

John.solberg@cbre.com

Tel: +47 990 41 188

Rådgiver av internasjonalt format

CBRE er verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, og tilbyr et fullspektret tjenestetilbud til alle som har berøring mot næringseiendom. Det være seg eiendomsbesittere, banker, investorer, brukere av eiendom, etc. Herunder har CBRE ca 80% av Fortune 500 selskapene på kundelisten.

I dag er vi i CBRE Norge nærmere 50 ansatte med en blanding av generalist og spesialkompetanse innenfor næringseiendom. Etter over 20 år som rådgiver i det norske markedet kan vi gi våre klienter både god innsikt og solid kompetanse innen kjøp, salg, utleie, verdivurdering, rådgivning, forvaltningstjenester, strategisk rådgivning, prosjektledelse og leietakerrådgivning.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy