Følg CBRE AS

CBRE utvider innen Workplace Strategy

Pressemelding   •   des 19, 2017 15:25 CET

Lise Klevan Dybwad

Lise Klevan Dybwad tiltrådte 1. november som ansvarlig for Workplace Strategy i CBRE Norge. Hun har lang erfaring som management consultant og fra operative lederroller, både i Norge og internasjonalt. 

Som rådgiver har fokusområdene vært strategi samt forbedrings- og endringsprosesser. I rollen som operativ leder har hun tidligere blant annet vært ansvarlig for tjeneste- og forretningsutvikling hos en av Nordens største Facility Management-leverandører. De siste 5 årene har Lise jobbet som global leder for Facility Management, herunder også Space Management og arbeidsplasskonsepter hos Aker Solutions.

Lise er utdannet Sivilingeniør fra Storbritannia innenfor Industriell økonomi og har en Master i International Business fra Frankrike.

«Jeg ser virkelig frem til å utvikle Workplace Strategy i CBRE», sier Lise Dybwad. «Vi befinner oss i en situasjon hvor verden endrer seg raskt og virksomheter må evne å tilpasse seg for å henge med i utviklingen. Som rådgivere innenfor Workplace vil vi spille en viktig rolle for våre kunder med å sikre utviklingen av fleksible og robuste arbeidsplasskonsept. Sammen med vår unike innsikt i ny teknologi, som kan understøtte det arbeidsplasskonseptet man velger, vil vi være i posisjon til å sikre at våre kunder når sine mål».

John Olof Solberg, leder for CBRE i Norge, er sterkt fokusert på å bygge kompetansemiljøer som styrker rådgivningselementet i virksomheten. Solberg mener at ansettelsen av Lise Dybwad i denne rollen forsterker et strategisk grep for å sikre at CBRE tar en ledende posisjon innen Workplace Strategy som en komplementær tjeneste til alle kundesegmenter – dvs både eiendomsbesittere og corporates. «For at virksomheter skal vinne kampen om de beste hodene eller gårdeiere skal tiltrekke seg riktige leietagere, er det viktig å være bevisst hvilket strategisk virkemiddel arbeidsplassen kan representere og ikke minst hvilke muligheter som ligger i å ta i bruk nye teknologiske løsninger», sier Solberg til slutt.

Rådgiver av internasjonalt format

CBRE er verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, og tilbyr et fullspektret tjenestetilbud til alle som har berøring mot næringseiendom. Det være seg eiendomsbesittere, banker, investorer, brukere av eiendom, etc. Herunder har CBRE ca 80% av Fortune 500 selskapene på kundelisten.

I dag er vi i CBRE Norge nærmere 50 ansatte med en blanding av generalist og spesialkompetanse innenfor næringseiendom. Etter over 20 år som rådgiver i det norske markedet kan vi gi våre klienter både god innsikt og solid kompetanse innen kjøp, salg, utleie, verdivurdering, rådgivning, forvaltningstjenester, strategisk rådgivning, prosjektledelse og leietakerrådgivning.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy