Følg CBRE AS

CBRE styrker laget innen byggteknisk rådgivning

Pressemelding   •   des 14, 2017 14:15 CET

Bård Bakkejord

CBRE styrker laget og har ansatt Bård Bakkejord for å bygge opp et byggeteknisk rådgivnings- og prosjektlederteam. Bakkejord har over 30 års erfaring innen prosjektutvikling og prosjektledelse; som rådgivende ingeniør, entreprenør og byggherre. 

Han deltok i oppstarten av entreprenørselskapet NCC i Norge og var daglig leder for det tverrfaglige arkitekt- og ingeniørfirmaet PABAS i 9 år. I ettertid har han hatt stillingen som prosjektdirektør i Norges største tekniske entreprenørselskap Caverion. Bakkejord har bred erfaring fra byggherresiden, både som prosjekteier og prosjektleder for større utbygginger.

Bakkejord er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har videreutdanning med MSc studier ved University of Minnesota og Dr Ing. studier ved NTNU. Bård har vært hovedstyremedlem i RIF – Rådgivende Ingeniørers Forening i fire år, og bekler flere styreverv.

«Etter mange år som rådgivende ingeniør, entreprenør og byggherre blir det nå spennende å bidra til å sette CBRE enda tydeligere på kartet som Norges ledende komplette miljø innenfor eiendomsrådgivning», sier Bård Bakkejord. «Jeg ser frem til å introdusere eierstyring ovenfor våre kunder. Nytenkning og introduksjon av teknologisk kompetanse setter CBRE i en helt egen stilling i Norge, og energien i organisasjonen er like smittende som den er fremtidsrettet. I første omgang skal vi nå ansette to seniorer i teamet», avslutter Bakkejord.

Leder i CBRE, John Olof Solberg, sier at ansettelsen av Bakkejord er et bidrag til CBREs strategi om å etablere en ny type virksomhet som ikke finnes i bransjen fra før. «Bakkejord, som er en usedvanlig hyggelig fyr, med tung erfaring og kompetanse innen blant annet prosjektledelse og forretningsutvikling, er en perfekt match med CBRE, våre kunders behov samt våre vekstambisjoner. CBRE kan med ansettelsen av Bakkejord tilby en unik kombinasjon av kommersiell og teknisk forståelse som vil være direkte verdiskapende for våre kunder», avslutter Solberg.

Rådgiver av internasjonalt format

CBRE er verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, og tilbyr et fullspektret tjenestetilbud til alle som har berøring mot næringseiendom. Det være seg eiendomsbesittere, banker, investorer, brukere av eiendom, etc. Herunder har CBRE ca 80% av Fortune 500 selskapene på kundelisten.

I dag er vi i CBRE Norge nærmere 50 ansatte med en blanding av generalist og spesialkompetanse innenfor næringseiendom. Etter over 20 år som rådgiver i det norske markedet kan vi gi våre klienter både god innsikt og solid kompetanse innen kjøp, salg, utleie, verdivurdering, rådgivning, forvaltningstjenester, strategisk rådgivning, prosjektledelse og leietakerrådgivning.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar