Følg CBRE AS

The Future Of Retail - CBRE på Oslo Urban Arena 2017

Nyhet   •   sep 21, 2017 13:07 CEST

Andrew Phipps på Oslo Urban Arena 2017 (Foto: CBRE)

Andrew Phipps, leder av CBREs Retail Research var key-note speaker på Oslo Urban Arena 2017, en konferanse for utviklere, arkitekter, byplanleggere og politikere. Andrew har jobbet med detaljhandel i mer enn 25 år og hans fokus er å få en bedre forståelse av forbrukeren og relatere dette til hva forhandlere bør fokusere på for å etterleve kundenes ønsker. Han ledet også en separat breakout session hvor temaet var «The Future of Retail».

Hvordan vil netthandel påvirke måten vi handler på? Allerede nå leveres mat, elektronikk og klær rett på døren ved hjelp av noen tastetrykk! Hvordan vil dette igjen påvirke behovet for kjøpesentere?

Dette var kun noen av temaene Andrew Phipps diskuterte på Oslo Urban Arena 2017. Man ser at store kjøpesentere og "department stores" i USA legger frem stadig lavere besøkstall, samtidig som byer fylles av "pop-up"-butikker. Netthandlere som Amazon åpner fysiske butikker for å ekspandere sine distribusjonskanaler og man ser at klesmerker lanseres på nett, for å så åpne showrooms og fysiske butikker på spesifikt utvalgte lokasjoner. Dette er bare noen av utfordringene, og mulighetene, som dagens utviklere og brukere står ovenfor.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy